P4294251 2Maminky jsou v našich životech těmi nejdůležitějšími bytostmi. Na 12. května, druhou květnovou neděli, připadá den, kdy je oslavujeme. Poděkování a vřelost lze vyjádřit originálním dárkem, který nám může dopomoci, abychom společně v kuchyni a u rodinné tabule trávili víc lahodných chvil.

Přesně k tomu Velká knedlíková kuchařka vybízí.

Jídlo, to jsou emoce, fantazie, kreativita. Navzájem vás spojuje. Proto jsou společné večeře nebo víkendové rodinné obědy tak důležité momenty. Díky nim si vždycky můžete udělat čas na nejbližší. Dát takovým momentům nezapomenutelný lesk může humor, radost a tvoření. A přesně k tomu by ráda inspirovala i Velká knedlíková kuchařka, která čtenářům předkládá řadu námětů, jak si společný čas užívat třeba právě u přípravy dobrot.

Potomci, mladší i dospěláci, se sejdou v kuchyni a každý přiloží ruku k dílu. V hravé atmosféře plné žertů se postarají o přípravu pokrmů pro celou rodinu. A nikoho asi nepřekvapí, že v tom budou hrát roli oblíbené knedlíky. Jednou jako příloha, jindy jako hlavní chod. S recepty na 144 jejich druhů budete na každém setkání s maminkami objevovat nové a nové chutě.

Z jara budete experimentovat s těmi bylinkovými, v létě s ovocnými, na podzim s kaštanovými a v zimě třeba s plněnými bramborovými. Ze společného vaření podle Velké knedlíkové kuchařky se tak časem stane rodinná tradice, do které se bude chtít zapojit každý. A maminky tak budou mít po boku vždy svoje nejlepší parťáky, kteří na knedlíky díky tomu vyzrají od základů a budou rádi připravovat i takové, které je zavedou do tajů staročeské, rakouské či asijské kuchyně.

Dárek od autorů kuchařky navíc
Na oficiálním e-shopu Velké knedlíkové kuchařky www.velka-knedlikova-kucharka.cz získává prvních 33 objednávek slevu 33 %. Stačí v košíku zadat slevový kód denmatek24. Slevový kupon je platný nejpozději do konce května 2024.

(tz)